Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P12 kompisligan höst 2019
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 7 0 7 0 7
2 Tollarps IF Vit 1 0 1 0 1
3 Åhus Horna BK Svart 1 0 1 0 1
4 IFÖ Bromölla IF 1 0 1 0 1
5 Åsums BK Vit 1 0 1 0 1
6 Nosaby IF 2 1 0 1 0 1
7 Wä IF 1 0 1 0 1
8 Näsums IF 1 0 1 0 1
9 Ovesholms IF 0 0 0 0 0

Match

Everöds IF

0 - 0
Tallavallen - Gräs - B-Plan
26 augusti 2019
18:30

Åhus Horna BK Svart

Referat

Referat: Everöds IF - Åhus Horna BK Svart

En perfekt måndagskväll för hemmamatch på Tallavallen, solen skiner med en helblå himmel.

Dagens kapten att leda laget är Otto.

Vi inleder matchen genom att sätta högsta växel framåt och vi kommer omgående fram till ett avslut mot mål genom Viktor – det blir en retur som Johannes förvaltar och sätter dit – Mål!!!

Genom en kontring lyckas gästerna sätta dit en kvittering nästan omgående…en stund senare efter missförstånd genom en för kort passning mellan våra spelare lyckas gästerna knipa åt sig bollen och sätta dit ett ledningsmål…

En kort stund efteråt drar en av deras spelare iväg ett rungande skott som Viktor K får anstränga sig att rädda!

Nu börjar vi om och rullar runt säkrare mellan varandra och vi rör oss för bli passningsbara, ett mycket säkrare spel av grabbarna. Vi rör oss bättre över alla lagdelarna.

Vi vinner tillbaka bollen på mitten genom Otto som frispelar Måns som gör allt perfekt och sätter dit den säkert – Mål!!!

Nu har vi bra tryck på gästerna och huserar mestadels på deras planhalva, kommer bollen ner på vår halva är det ett mycket tryggt agerande med många som jobbar hem och därefter sätter igång bollen genom rulla igenom lagdelarna – härligt att se!

Nils har fått en boll vid mitten – drar iväg ett skott mot mål…retur som Måns skjuter på – MV räddar!
Fabian får bollen på kanten, spelar in till Nils som iväg ett snabbt skott – ny MV räddning!

Nu är det hög press på gästerna som får jobba hårt för att hålla bollen borta…

Nils passar en djupledsboll till Otto som kallat på boll, vänder upp och skjuter mot mål – MV räddning!
Otto och Erik samarbetar högt i banan och tar tillbaka bollen – Otto drar iväg ett hårt skott – ny MV räddning!

Bollen erövras på kanten och Nils lägger ett inlägg mot Måns som drar på halvvolley – MV räddar ut till hörna!
Vi missar en passning i backlinjen som åhus spelaren snappar upp och får ett friläge – Viktor K har en toppen dag! Han räddar snyggt med en benparad och klistrar bollen säkert!
Melker i backlinjen agerar säkert och tryggt när Åhus sporadiska anfall kommer – passar säkert runt bollen till sina lagkamrater.

Efter en långboll från deras mittplan rinner den igenom vårt försvar och deras anfallare kan avsluta med skott – Viktor K står säkert placerad och räddar oss på nytt!

Viktor K som målvakt får ok att dra upp och deltaga i vårt anfall…bollen spelas till honom och han drar på ett hårt skott mot mål – strax utanför! Fabian jobbar tillbaka bollen högt i banan och spelar Johannes som får till ett bra avslut – MV räddar!

Det sista som händer i en mycket bra genomförd 1:a halvlek är att Otto snor åt sig bollen och får till ett nytt skott – strax över!

Halvlek…

Vi börjar 2:a halvlek med en kontring av Åhus…vi går inte in i bollbanan utan blir mer stående tittande på deras spelare med boll…de lyckas få in ett mål…

Vi tar oss samman direkt och trycker tillbaka Åhus på deras planhalva – hörna till oss…alla inkl vår målvakt är inne i straffområdet nu…de lyckas hålla undan! Måns får bollen strax utanför straffområdet – skott – MV räddning! De kontrar direkt…Otto springer hela vägen jämsides med motståndaren och lyckas erövra bollen, vänder upp och spelar en lång passning upp till Johannes som jobbar fram en ny hörna åt oss. Otto får bollen passar Melker som passar Måns som trycker in bollen – Mål!!!

Viktor K passar en lång genomskärare till Nils som vänder upp och gör ett inlägg mot Fabian som nickar…strax över!

Nu är det ett mycket hårt tryck mot Åhus – vi har nästan parkerat på deras planhalva…

Viktor K får en boll vid halvplan och drar på allt han kan…det blev nog kvällens högsta boll långt ut mot bilparkeringen…(men skjuter vi inte blir det ej heller något mål!)

Vi behåller trycket och efter en tilltrasslad situation inne i deras straffområde lyckas Fabian trycka in den – Mål!!!

Otto får bollen av Melker och vänder upp och skjuter – MV lämnar retur som Måns fångar upp…nytt skott…strax utanför!

Halvlek…ännu en mycket bra genomförd halvlek av våra grabbar!

Erik får bollen nere på sin backposition och blir tillsagd att driva fram till halva plan och skjuta med sin vänsterfot…Erik lyssnar och drar iväg en bra skott med lite skruv…Mål!!! Han sätter dit den från halva plan!

Vi jobbar hårt uppe och Viktor vänder upp passar in till Johannes som dribblar förbi sin försvarare vi får en hörna…Erik får bollen som passar fram till Melker som frispelar Johannes som sätter dit den – Mål!!!

De kontrar i situationen senare...de kommer med 5st spelare mot våra 2st backar…och får till ett hårt avslut – Viktor K får göra ny räddning! Ett snabbt utkast av Viktor som hamnar hos Nils som skjuter – MV räddar!

Efter ytterligare en kontring och vi hinner inte hem – kan deras spelare dra iväg ett rungande skott – Viktor K i målet gör en riktig ”TV-räddning” – rak lång i luften och säkert greppar bollen!

Domarna blåser av matchen…

Vi fick se en match där båda lagen spelar en mycket underhållande match och där båda målvakterna får jobba och gör en mycket bra match rakt igenom! Troligen en av de bästa om inte den bäst genomförda matchen av våra grabbar spelmässigt sett som ett lag!

Nytt för i år är att efter matchen utses en spelare som utmärkt sig för ett GRÖNT KORT (fair play) – gott uppförande på plan. Viktor blev utsedd av Åhus ledare.

Dagens underbara gäng bestod av: Viktor, Melker, Fabian, Otto (C), Måns, Erik, Johannes, Viktor K och Nils